dinsdag 22 juni 2010

Met begraafplaats



Omschrijving: "Particuliere begraafplaats op het terrein aanwezig, gebruik hiervan is in onderling overleg" en "De tuin is gedurende 30 jaar niet bespoten en verschraald"

Dela zal hier waarschijnlijk geen voet aan de grond krijgen..............

Zowel een inzending van Evert als Jannie!

www.funda.nl

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ook erg apart dat "De verkoper verlangt van de koper dat deze de verschraling van de tuin en het geen gebruik van kunstmest voortzet zodat de vegetatie behouden blijft. Dit in verband met de vele bijzondere en zeldzame dieren die momenteel in de tuin aanwezig zijn." Ik vraag me dan dus gelijk af hoe dat werkt, wordt dat in het koopcontract gezet en komt de verkoper dat dan controleren???
Wel een prachtige omgeving trouwens.

Agave

Maggy zei

Een duidelijker en eerlijker advertentietekst kun je toch niet wensen? 150 m2 woonoppervlak op een perceel van meer dan 11000 m2 voor ruim onder de 3 ton. En zeldzame flora en fauna in eigen tuin, geen overlast van geluiden van buren of zwaar verkeer, weidse vergezichten en toch voldoende naaste buren om 's ochtends een kopje suiker te gaan lenen. Een prachtig dorp met lokale middenstand op loopafstand. Als we niet aan Amsterdam gebonden waren, zou ik het graag voor ons huisje ruilen. Heel apart, maar toch geen "fout huis"?