woensdag 29 september 2010

Dooie plantjes















Annet & Jacco: Allereerst een compliment over de leuke en grappige website. Lees het met veel plezier. Onlangs is deze woning voor de derde keer toegevoegd op Funda, nu met een nieuwe makelaar en voor 5.000 euro minder. We vermoeden dat de fotograaf een man is geweest....de dode planten in de keuken zijn niet opgevallen!

FH: Nog los van wie de fotograaf is geweest.....er zijn veel verkopers die denken dat het switchen van een makelaar dé oplossing is voor de verkoop. Heel eerlijk gezegd geloven we daar niet zo in, tenzij een makelaar in meerdere opzichten niet voldoet aan de verwachtingen. Een koper "uit de kast rukken" lukt geen enkele makelaar! Of deze prijsverlaging zoden aan de dijk zet, zullen we moeten afwachten. De wijze waarop deze woning (7 foto's!), wordt gepresenteerd....wij worden er in ieder geval een soort van verdrietig van: half gefotografeerde woonkamer, dooie plantjes, rondslingerende doekjes, gietertje, metalen bed met plukje beddengoed!

www.funda.nl

1 opmerking:

Anoniem zei

Een kennis van mij is van makelaar veranderd. Haar huis stond al een jaar te koop en was toen binnen twee maanden weg. Het zal er ook wel mee te maken hebben gehad dat de nieuwe makelaar (ook de mijne) haar geen gouden bergen beloofden, maar een realistische vraagprijs voorstelde, na een prijsverlaging van 30.000 euro was haar huis ongeveer even duur als vergelijkbare huizen in de buurt.